Djokovici nu mai e invincibil! Numărul 1 mondial, eliminat în turul doi la Monte Carlo de un jucător din afara Top 50

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Tenismanul sârb Novak Djokovici a produs surpriza zilei la Monte Carlo, fiind eliminat în turul al doilea. El nu mai pierduse un set de o lună şi nu mai fusese eliminat încă de la intrarea în competiţie la un turneu de mai bine de trei ani.

Tenismanul sârb Novak Djokovici, locul 1 mondial, care a pierdut un singur meci în acest an şi acela deoarece a abandonat, a fost eliminat, miercuri, încă de la intrarea în competiţie la Mastersul de la Monte Carlo.

Novak Djokovici, care evolua direct în turul doi, a fost învins de cehul Jiri Vesely, locul 55 ATP, scor 6-4, 2-6, 6-4. În schimb, Roger Federer, locul 3 mondial, a revenit pe teren cu o victorie, după ce a trecut de spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, scor 6-3, 6-4, marţi, în turul doi la Mastersul de la Monte Carlo, informează news.ro. Federer nu a mai jucat de la meciul pierdut cu Novak Djokovici în semifinale la Australian Open, el fiind operat la 3 februarie la genunchiul stâng. El ar fi trebuit să revină la Miami Open, în urmă cu două săptămâni, dar s-a retras în ultimul moment din cauza unei gastroenterite. În urma operaţiei din februarie, pe lângă Miami Open, Federer a mai ratat şi participarea la turneele de la Rotterdam, Dubai şi Indian Wells. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite