Djokovici, un gentleman: Gest superb, în semn de solidaritate cu femeia hărţuită online

Djokovici, un gentleman: Gest superb, în semn de solidaritate cu femeia hărţuită online

Novak Djokovici a încercat din prima zi să o protejeze pe femeia lovită de minge

Chiar dacă suferă enorm, potrivit apropiaţilor, după descalificarea din optimile US Open 2020, liderul ATP arată, încă o dată, că rămâne un om în adevăratul sens al cuvântului.

Descalificarea lui Novak Djokovici din optimile US Open 2020 continuă să facă valuri în lumea sportului! 
 
Chiar dacă Nole a dorit ca numele acelei femei, care a fost lovită în gât de mingea trimisă de el, să nu se afle, acest lucru s-a întâmplat! Fanii sârbului au descoperit profilul arbitrei Laura Clark pe reţelele de socializare şi au recunoscut-o într-o poză, în care aceasta apare alături de fiul său. Băiatul a decedat în 2008, în urma unui accident de bicicletă. Doar că fanii lui Djokovici n-au fost deloc sensibilizaţi de această tragedie şi au ameninţat-o cu moartea! În comentariile pozei în care aceasta apare alături de fiul său decedat, suporterii lui Nole au scris un mesaj macabru: „Nu te îngrijora! Vei ajunge alături de el foarte curând! Dumnezeu vede totul“.
 
Arbitra de linie e acuzată că a exagerat prin reacţia ei, după ce a fost lovită de mingea trimisă de Djokovici, iar acest lucru a dus la descalificarea sârbului de la US Open. 
 
„Vă rog să o susţineţi!“
 
Văzând că Laura Clark e supusă unei campanii de hărţuire online, Nole a sărit în apărarea ei, printr-un mesaj postat pe Twitter: „Dragii mei, vă mulţumesc pentru mesajele pozitive. De asemenea, vă amintesc că femeia care a fost arbitru de linie şi care a fost lovită de minge are nevoie de susţinerea comunităţii noastre. Nu a greşit cu nimic. Vă rog pe toţi să o susţineţi, în această perioadă“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările