Djokovic pierde cu Nadal, deranjat de o lentilă de contact

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovic a avut mari probleme la ochiul drept
Djokovic a avut mari probleme la ochiul drept

Rafael Nadal, numărul 1 mondial, l-a învins pe Novak Djokovic (nr. 3), miercuri seară, în cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor, scor 7-5, 6-2. Djokovic a avut probleme mari la ochiul drept, din cauza lentilei de contact, și de la 4-4 în primul set a jucat văzând doar cu ochiul stâng.

Meciul a fost extrem de disputat încă de la prima minge, Djokovic dornic fiind să-și ia revanșa după înfrângerea din finala de la US Open. Schimburi superbe de mingi, lovituri de excepție și aproape o oră de tenis de vis îi făceau pe spectatorii din O2 Arena și pe telespectatori să întrevadă unul dintre acele meciuri teribile dintre superstarurile tenisului mondial.

Încleștarea avea să se sfârșească însă la scorul de 4-4 în primul set. După primul punct al game-ului cu numărul 9, Djokovic a solicitat arbitrului de scaun o pauză, plecând de pe teren cu mâna la ochiul drept. A revenit pe teren, dar la scorul de 5-5 și-a cedat aproape deliberat serviciul și i-a permis lui Nadal să încheie ușor setul, 7-5.

În pauza ce a urmat Djokovic a primit din nou îngrijiri medicale la ochiul drept însă din cauza unei iritații nu a mai văzut aproape nimic. Nole a continuat totuși partida însă Nadal s-a impus lejer cu 6-2 în doar 36 de minute.

”Sincer să fiu mă simt jenat să și vorbesc despre asta. Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum niciodată. Ochiul meu drept s-a iritat și nu puteam vedea mingea aproape deloc, în special pe returul lui Rafa. Nu puteam să fac nimic și asta m-a enervat teribil. Din păcate s-a întâmplat într-un meci important”, a declarat Djokovic după meci. „Îmi pare rău pentru el. Este totuși o victorie importantă pentru mine”, a spus Nadal, care, deși are două victorii la activ, nu este sigur încă de calificarea în semifinale, după ce Thomas Berdych l-a învins pe Andy Roddick în primul meci al zilei de ieri.

Iată situația în Grupa A:
Rafael Nadal 2-0
Novak Djokovic 1-1
Tomas Berdych 1-1
Andy Roddick 0-2

Ultimele meciuri sunt Rafael Nadal-Thomas Berdych și Novak Djokovic-Andy Roddick. Primi doi tenismeni se califică în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite