Dinamo, transfer spectaculos: În pragul falimentului, „câinii“ au luat un fotbalist de naţională

Dinamo, transfer spectaculos: În pragul falimentului, „câinii“ au luat un fotbalist de naţională

Steliano FIlip (stânga). FOTO: Facebook

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ reprezintă un paradox: n-are bani, e plină de datorii, are un finanţator de carton, Pablo Cortacero, care livrează doar vorbe goale, nu şi sumele promise, însă reuşeşte să urce în clasamentul Ligii I şi să aducă jucători cu o cotă bună.

Dinamo e pe marginea prăpastiei, dar, ca o ironie a sorţii, rezultatele echipei s-au mai îmbunătăţit faţă de startul sezonului, când părea că la club curg lapte şi miere.
 
Iar astăzi, „câinii“ au anunţat prin intermediul paginii lor de Facebook transferul lui Steliano Filip, un fundaş stânga de 26 de ani cu 9 selecţii în echipa naţională. 
 
Filip a mai jucat la Dinamo, între 2012 şi 2018, adunând 128 de meciuri şi 6 goluri. Apoi, a fost transferat în Croaţia, la Hajduk Split, contra sumei de 500.000 de euro. Aici însă, a rezistat foarte puţin şi a bifat doar 11 partide. Ulterior, traseul său fotbalistic a arătat aşa: Dunărea Călăraşi, cu care a retrogradat în liga a doua, Viitorul şi Larissa (Grecia).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările