Dinamo dă cea mai mare lovitură din liga a doua: Contract de sponsorizare uriaş pentru „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
888 Poker e un brand renumit la nivel internaţional
888 Poker e un brand renumit la nivel internaţional

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ părea a fi în „moarte clinică“ până acum câteva zile, fără un lot competitiv, fără antrenor şi fără sponsor. Între timp, au apărut primele semne dătătoare de speranţă.

Dinamo are şi acum viitorul în „ceaţă“, cu şanse minime de supravieţurie, în condiţiile în care datoriile clubului se ridică la peste 7 milioane de euro. Şi, deocamdată, niciun om de afaceri potent nu s-a arătat dispus să preia o echipă aflată în insolvenţă, cu o asemenea datorie uriaşă.

Chiar dacă problemele clubului sunt departe de a fi rezolvate, în totalitate, apar, totuşi, nişte semne bune. Ieri, roş-albii au numit în funcţie noul administrator şi s-au înţeles şi cu viitorul antrenor. Adevărul a oferit aici detaliile acestor mutări.

Astăzi, Dinamo a dat cea mai mare lovitură! Pentru că, potrivit Fanatik, a reuşit să ajungă la un acord cu o casă de pariuri pentru un contract de sponsorizare, de 250.000 de euro! Drept urmare, în noul sezon, dinamoviştii vor avea pe tricouri sigla agenţiei 888.ro. E o firmă renumită la nivel internaţional care, potrivit Fanatik, are trei domenii de activitate: casino, poker şi sport.

888 Holding şi-a început activitatea în 1997, fiind înfiinţat de către fraţii Avi / Aaron Shaked si Shay / Ron Ben-Yitzhak. Compania are sediul central în Antigua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite