Declaraţie superbă a selecţionerului spaniol al naţionalei de handbal după ce România a pierdut în ultima secundă duelul cu Serbia, din preliminariile CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xavi Pasqual
Xavi Pasqual

Naţionala de handbal masculin a României a pierdut aseară dramatic primul duel cu Serbia, scor 22-23, primind gol în ultima secundă a meciului.

În ciuda înfrângerii, România a făcut un meci foarte bun, ridicându-se de multe ori la nivelul adversarei, fapt remarcat şi de selecţionerul spaniol al tricolorilor, Xavi Pasqual  ”Trebuie să le mulţumesc jucătorilor, au făcut un efort mult peste posibilităţile lor ca să fie şi să rămână în meci. Fără îndoială, am jucat contra celei mai talentate echipe din grupă, sunt mai buni ca noi. Am fi putut câştiga un punct, dar realitatea este că ei sunt mult mai buni decât noi. Şi trebuie să muncim să ne apropiem de nivelul pe care îl au ei. Trebuie să apreciem nivelul şi efortul depus de jucători pentru a evolua la nivelul din acest meci. Respectul se câştigă la înfrângeri, nu la victorii, iar astăzi jucătorii au câştigat tot respectul meu! Mâine ne antrenăm şi încercăm duminică să câştigăm”.

în acest moment, clasamentul grupei arată astfel:

1. Belarus – 4 p, 2. România – 4 p, 3. Serbia – 4 p, 4. Polonia – 0 p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite