Darren Cahill, reacţie de milioane după propunerea Simonei Halep. „Pentru prima dată voi spune: fă-o!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Darren Cahill vor face echipă şi în ceea ce priveşte donaţiile pentru incendiile devastatoare din Australia.
Simona Halep şi Darren Cahill vor face echipă şi în ceea ce priveşte donaţiile pentru incendiile devastatoare din Australia.

Darren Cahill nu s-a supărat pe Simona Halep după ce aceasta a anunţat că va contribui la donaţiile făcute de sportivi din toată lumea pentru victimele incendiilor de proporţii din Australia dând bani pentru fiecare situaţie în care îl enervează pe antrenorul său. Din contră, cunoscut pentru excelentul său simţ al umorului, Cahill a răspuns că intră cu inima deschisă în „jocul“ propus de eleva sa şi că, în premieră, o încurajează să „îl supere“.

Cahill a promis că va dona şi el câte 50 de dolari la fiecare moment în care Simona îşi pierde cumpătul. Halep va scoate din buzunar câte 200 de dolari de fiecare dată când îşi enervează antrenorul.

Australianul a felicitat-o pe campioana de la Wimbledon pentru iniţiativa ingenioasă, care o face să se remarce printre iniţiativele similare din sportul alb: „bine jucat, Simona“.

Pentru că gestionarea emoţiilor negative şi înlăturarea reacţiilor necontrolate au fost principala preocupare a antrenorului australian încă de la începutul colaborării cu Simona, Darren Cahill a spus că, în aceste circumstanţe speciale, va jubila când o va vedea pe româncă cum îşi pierde cumpătul. „Pentru prima dată voi spune: Fă-o! Gândurile noastre merg către toţi cei care înfruntă flăcările, voluntarii, echipajele de intervenţie, sufletele şi famiile afectate de incendii“, a transmis Darren Cahill, pe Twitter.

Reamintim că lumea sportului, a artiştilor şi oamenilor de afaceri s-a unit pentru Australia, lovită de incendii devastatoare încă din septembrie anul trecut.

Controversatul şi talentatul Nick Kyrgios a fost primul nume din tenis care a anunţat că va dona bani pentru ţara sa, el alegând să ofere câte 200 de dolari pentru fiecare as servit de-a lungul sezonului australian. Mulţi jucători i-au urmat exemplul, promiţând sume de bani pentru aşii serviţi, printre care Ale De Minaur şi John Millman. Actualul lider mondial din tenisul feminin, Ashleigh Barty, a ales să doneze integral premiul în bani pe care îl va obţine în această săptămână în turneul de la Brisbane, acolo unde o poate înfrunta în meciul său de debut, în turul secund, pe Maria Şarapova. Campioana de la Brisbane va încasa un cec în valoare de 266.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite