Daniela Dodean, cea mai valoroasă sportivă a CSM Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean a fost desemnată cea mai valoroasă sportivă a Clubului Sportiv Municipal Arad în cadrul Galei Laureaţilor de vineri.

Aceasta este cea de patra poziţionare consecutivă pe primul loc în ierarhia clubului arădean a jucătoarei de tenis de masă, care are dublă legitimare, CSM Arad şi Academia Werner Slager Viena, din Austria.

Daniela Dodean a devenit în acest an vicecampioană europeană cu echipa naţională şi medaliată cu bronz la proba de dublu feminin. Ea este triplă campioană naţională şi campioană a Italiei, cu Sterilgarda Castel Goffredo, echipa la care a evoluat până în vară.

Pe locul doi s-a clasat Bogdan Popa, de la secţia de gimnastică aerobică. El a devenit în acest an dublu campion mondial la această disciplină. Pe trei s-a clasat atletul Andrei Gag, vicecampion mondial la disc. Au urmat în ordine, pe locul patru Benadett Balint de la tenis de masă, dublă campioană europenă la cadete. Locul cinci i-a revenit sportivei Alexandra Morar de la secţia de tir sportiv, clasată pe locul 10 la Jocurile Olimpice ale Tinereturlui. Locurile şase şi şapte au fost ocupate de halterofilii Florin Veliciu şi Răzvan Nicoară, participanţi la Campionatul Europen de seniori.

Pe locul opt este Marius Cenădan de la tir, iar pe nouă jucătorul de tenis de câmp Marius Copil. Pe locul 10 au fost plasaţi patru sportivi: Bianca Crişan de la secţia de tenis de masă, Beata Kabat de la judo, Adrian Dodean de la tenis de masă şi Lucia Mihalache de la tir.

Premii speciale au fost acordate sportivilor Marius Mascovits şi Cătălin Lelea, campioni naţionali la volei pe plajă şi judokanului Lazăr Loghin, campion mondial la veterani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite