Dănănae fuge şi el de la Ştiinţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova se dezintegrează pe zi ce trece. Din cauza situaţiei din clasament, dar şi a sărăciei de la echipă, încă unul dintre jucătorii de bază ai oltenilor se pregăteşte să dezerteze.

Numele lui: Ovidiu Dănănae. Acesta le-a spus apropiaţilor lui că partida pe care o va juca diseară la Bistriţa va fi ultima pentru el la Universitatea.
Fostul internaţional, cotat la 1,5 milioane de euro de către specialiştii de la transfermarkt.de, este neplătit de mai multe luni şi nu mai este dispus să aştepte până când Adrian Mititelu va face rost de bani pentru salarii. „Dănănae, care nu e impresariat de mine, m-a rugat să îl ajut să-şi primească banii, că e neplătit de mai multe luni. I-am zis că vreau, dar că nu pot, pentru că de-abia îi apăr pe cei pe care îi reprezint", a spus impresarul Ioan Becali.

Din cauza datoriilor, Craiova este în acest moment ameninţată cu Liga a III-a, dar şi cu falimentul! Patronul trebuie să-i achite lui Victor Piţurcă, fost manager al clubului, despăgubiri de şapte milioane de euro, iar Fiscul îi presează şi el pe „alb-albaştii" pentru a recupera aproximativ trei milioane de euro. Exemplul lui Dănănae are şanse mari să fie urmat şi de alţi jucători, Prepeliţă, David Lopes şi Walter Lopez fiind unul dintre cei vizaţi. Alţi trei jucători, Wendel, Zoro şi Subotici vor pleca gratis la finalul sezonului întrucât le expiră contractele.

Ce jucători a pierdut Craiova în acest sezon

Fl. Costea     - a fugit de la echipă
Bărboianu     - a plecat gratis la Dinamo
Găman     -  a plecat gratis la Dinamo
Dina     - a fugit de la echipă
D. Stoica     - a fugit de la echipă
W. Lopez     - şi-a reziliat contractul
Iliev     - a plecat gratis la Steaua
R. Stanca     - a plecat gratis la Steaua
Gargorov     - a plecat gratis
Wobay     - vândut la Khazar Lankaran
Dilevski     - a plecat gratis
Alex Piţurcă     - a plecat gratis

Ce jucători urmează să mai plece

Dănănae     - îşi va depune memoriu
Prepeliţă     - îşi va depune memoriu
Wendel     - va pleca liber de contract
Zoro     - va pleca liber de contract
Subotici     - va pleca liber de contract
D. Lopes     - îşi va depune memoriu


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite