Cum a stârnit Simona Halep hohote de râs în sala de conferinţe de la Australian Open: Nu înţeleg nimic!

Cum a stârnit Simona Halep hohote de râs în sala de conferinţe de la Australian Open: Nu înţeleg nimic!

Simona Halep

Simona Halep a părut extrem de relaxată după meciul câştigat în primul tur la Australian Open, contra jucătoarei Kaia Kanepi, din Estonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a zâmbit aproape tot timpul la conferinţa de presă de după meciul de la Melbourne şi a răspuns amabilă la toate întrebările jurnaliştilor străini. 

Unul dintre ei a dorit să afle dacă este pasionată de fotbalul australian, aşa-numitul footy, o combinaţie între fotbal şi rugby. Întrebarea avea legătură cu faptul că Darren Cahill este implicat în acest sport şi membru în conducerea clubului Port Adelaide. 

Simona a înţeles unde bătea jurnalistul australian şi a spus că s-a uitat la acest sport, în perioada în care Cahill era alături de ea, ba chiar a şi vizitat clubul din Adelaide.

"Şi, cum ţi se pare fotbalul australian?", a dorit să puncteze ziaristul. Halep a răspuns sincer: "Nu înţeleg nimic!"  În acel moment toata sala a izbucnit într-un hohot de râs, lucru pe care l-a făcut şi Halep

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: