Cum a creat revoltă Giovani Becali la aeroport, după eliberarea din puşcărie

Cum a creat revoltă Giovani Becali la aeroport, după eliberarea din puşcărie

Fostul impresar Ioan Becali (64 de ani) a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor, fiind pus în libertate în septembrie 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valeriu Nicolae, fost consilier al premierului Dacian Cioloş şi secretar de stat la Ministerul Muncii, a povestit, pe Facebook, cum s-a întâlnit cu Giovani Becali la aeroport. ”Giovani Becali – cel care ne explică tuturor ce înseamnă să fii mafiot de mafiot este în faţa mea în aeroport . Nu se opreşte la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de aşteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiţerii de serviciu îl salută ca şi cum ar fi vreun demnitar care merită salutat şi nu un mafiot abia ieşit din puşcărie care a tras ţepe de milioane, dacă nu de zeci de milioane de euro statului român. Becali trece liniştit controlul pe la punctul rezervat diplomaţilor. Între timp un alt şmecher care crede că este special şi nu stă la coadă este pe toate posturile de televiziune cerând socoteală primului-ministru pentru că acesta şi miniştrii din jurul lui critică nişte măsuri nesimţite menite să aducă voturi penalilor de pe listele partidului pe care îl conduce aruncând în acelaşi timp bugetul în aer”, a scris fostul secretar de stat pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: