Cum a ajuns o româncă să fie cea mai bună jucătoare de fotbal tenis din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţină lume ştie că dintre disciplinele sportive unde avem cele mai bune jucătoare din lume se numără şi fotbal tenisul.

Anemaria Gherghel, fată originară din Lupeni, practică acest sport de la 10 ani. “Datorita lui am devenit mai disciplinată şi mai muncitoare în ceea ce fac. Am reuşit să fac sport, dar şi sa învăţ să mă realizez din punct de vedere profesional. În prezent sunt la doctorat în cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti în anul 3 la buget cu bursă. În 2010 am obţinut primele titluri mondiale, iar din 2011 şi până în prezent am reuşit sa obţin medalii de aur la toate categoriile la care am participat, în probele de simplu, dublu, triplu, dublu şi triplu mixt. Apoi, din 2015 şi până în prezent am fost declarată cea mai bună jucătoare din lume“.

Multipla campioană mondială şi europeană destăinuie câteva din secretele reuşitei ei, printre care şi alimentaţia sănătoasă.

“Rolul lui Freddy (Frederico Tavares Tchabass – preşedintele FR Fotbal Tenis) a fost elementul cheie în dezvoltarea mea atât sportivă, cât şi profesionala. Părinţii îmi sunt alături în orice împrejurare, iar de 2 ani a apărut în viata mea şi un bulldogel francez (Oscar) despre care pot spune ca este cel care mi-a schimbat în bine temperamental. Pentru performanţă este deja ştiut că e nevoie de multă seriozitate, muncă şi talent, însă şi de un stil de viaţă sănătos şi echilibrat”, a spus Anemaria, pentru sportm.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite