CTP îl pune dur la zid pe Lucian Bute, după ce boxerul a fost prins dopat: „Un fals, un fricos şi un campion de carton“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un control anti-doping pune într-o lumină extrem de nefavorabilă cariera puglistului român.

Cristian Tudor Popescu a făcut un comentariu dur la adresa sportivului nostru, pe care îl socoteşte un campion de carton. "Poate că la retestare va fi infirmată depistarea pozitiv la ostarină a lui Lucian Bute. Ceea ce nu mi-ar schimba părerea despre acest boxer: dopat sau nu, Lucian Bute este un fals.

Am văzut asta în aşa-numita Gală Bute, „Un campion pentru România”, din 2011, în care lui Bute i-a fost adus în ring un soi de amator în concediu pe nume Jean Paul, pe care să-l marteleze în strigătele patriotice ale sălii împodobite cu prezenţa d-nei Elena Udrea.

După ce s-a pretat la acea caricatură de meci, impresia mi-a fost confimată fără drept de apel în confruntarea pierdută înainte de limită cu englezul Carl Froch, în care Bute a arătat în ring ceva ruşinos, inadmisibil pentru un boxer profesionist: frică de pumn.

Îmi amintesc şi acum rânjetul „fiarei” Froch când şi-a dat seama că are în faţă un „fake”, un boxer care se teme să fie lovit, un fricos (am scris atunci despre asta aici).

Prin urmare, n-ar fi deloc de mirare o nouă trişerie din partea lui Lucian Bute. Dar şi dacă testul antidoping pozitiv ar fi până la urmă infirmat, domnul Bute rămâne pentru mine un campion de carton", a scris CTP pe republica.ro.

bute badou foto ap
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite