CTP despre comportamentul Ana Mariei Popescu la aeroport: „Tupeu de mahala“

CTP despre comportamentul Ana Mariei Popescu la aeroport: „Tupeu de mahala“

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu scurt şi acid, după ce primirea sportivilor români, întorşi de la Tokyo, s-a transformat într-un circ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresivitatea verbală a Ana Mariei Popescu, plus gesturile sale până să ajungă la pupitru, au „pătat“ imaginea unei sportive care a impresionat prin rezultatele sale. 
 
Pentru că Ana Maria Popescu a devenit, după argintul luat la Tokyo 2020, cea mai titrată spadasină din istoria României, după cum „Adevărul“ a explicat aici.
 
Probabil, tocmai pentru că e o sportivă atât de mare, comportamentul ei de la aeroport a şocat. Iar într-un comentariu publicat pe „Republica“, reputatul jurnalist, Cristian Tudor Popescu a taxat atât discursul, cât şi comportamentul Ana Mariei.
 
Ce a scris Cristian Tudor Popescu?
 
*Performanţele cu spada ale doamnei Ana Maria Popescu sunt mari şi incontestabile, dar nu pot să spun că mă umple de admiraţie comportamentul ei ca om. Să-i spui ministrului Sportului să se ducă să ia el medalie de aur în locul tău e o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească. Bugetul scrimei româneşti este cu siguranţă insuficient, ca, de altfel, al multor altor discipline, dar să refuzi să dai mâna cu acelaşi ministru, venit să-i întâmpine la aeroport pe sportivii întorşi de la Tokyo, mi se pare deja tupeu de mahala, pe care nu cred că dna Popescu l-a învăţat din nobila artă a muşchetarilor. Nu ştiu care va fi viitorul în scrimă al dnei Popescu, însă, cu astfel de talente, cred că ar putea face o carieră remarcabilă şi în încăierarea politică dâmboviţeană.

CITEŞTE ŞI:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările