CSMS Iaşi-Pandurii 3-0. Moldovenii predau "lanterna roşie", gorjenii sunt în degringoladă totală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSMS Iaşi a câştigat abia al doilea meci din actuala ediţie de campionat, reuşind să se impună la scor de neprezentare în partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 16-a a Ligii 1. În urma acestui succes, moldovenii au părăsit ultima poziţie a clasamentului, care îi revine mai nou Rapidului.

Atât CSMS Iaşi, cât şi Pandurii veneau după două înfrângeri suferite etapa anterioară. Moldovenii au pierdut cu 0-4 la Cluj, cu CFR, în vreme ce gorjenii au fost învinşi acasă de FC Botoşani, scor 1-2. Meciul dintre cele două formaţii, considerat derby-ul suferinţei, a fost tranşat rapid de gazde, care au deschis scorul în minutul 12, printr-un autogol al lituanianului Matulevicius.

La cinci minute după deschiderea scorului, Iaşiul a mai punctat o dată prin Bole, care a pătruns în careu şi a tras tare la colţul lung, marcând pentru 2-0. Olah putea face 3-0 din lovitură liberă, dar şutul său a întâlnit bara. 

După pauză, cei care au controlat jocul au fost tot elevii lui Napoli. Aceştia au mai însris o dată prin Bosoi în minutul 56, iar oaspeţii erau groggy. De remarcat este că al treilea gol al ieşenilor a fost înscris în inferioritate numerică, deoarece Creţu de la gazde a fost eliminat în minutul 53 pentru cumul de galbene.

S-a terminat 3-0 pentru CSMS Iaşi, aceasta fiind a doua victorie stagională pentru formaţia din Copou, care părăseşte astfel ultimul loc al clasamentului, cel puţin până la meciurile Rapidului şi Oţelului din această rundă, cu CFR Cluj şi "U" Cluj. 

De partea cealaltă, Pandurii se află într-o degringoladă totală, echipa lui Grigoraş fiind cu sabia lui Damocles deasupra capului. Acesta a fost al doilea eşec consecutiv pentru gorjeni, care momentan se află pe locul 12, primul neretrogradabil. Însă, la cum evoluează acum, sunt şanse mici ca Pandurii să poată evita retrogradarea la finalul acestui sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite