Craiova: Prepeliţă: „Universitatea a suferit multe din cauza lui Dinamo, dar se va revanşa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă
Andrei Prepeliţă

În cantonamentul de la Lara (Turcia), oltenii trag tare la antrenamente şi se gândesc la derbiul cu Dinamo, cu care îşi vor face debutul în retur.

Noul căpitan al echipei, Andrei Prepeliţă, susţine că Universitatea Craiova rămâne o echipă mare, indiferent de locul din clasament, şi că se va revanşa în faţa lui Dinamo, cum a mai făcut-o până acum.

Suntem pe 14, dar tot echipă mare rămânem. Între Craiova şi Dinamo este o rivalitate aparte, doar oltenii şi «câinii» o pricep în amănunt. Universitatea a suferit multe în timp din cauza lui Dinamo, a pierdut titluri, jucători, dar s-a revanşat cum a ştiut ea mai bine. O victorie precum cea din primăvară, când au fost 30.000 de oameni în tribune, cu trei ore înainte de meci, nu se uită uşor“, a precizat Prepeliţă pe site-ul oficial al clubului.

Este o mare responsabilitate, în acelaşi timp, şi o onoare să fii căpitanul Universităţii Craiova. Nu prea îţi mai permiţi să faci greşeli când eşti într-o asemenea poziţie“, a mai spus mijlocaşul oltean de 24 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite