Craiova dă lovitura anului în România: Valentin Mihăilă, vândut pentru o sumă-record! Anunţul mutării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Mihăilă va juca în Serie A, la doar 20 de ani
Valentin Mihăilă va juca în Serie A, la doar 20 de ani

Într-un fotbal măcinat de sărăcie, în care, de pildă, Denis Alibec, unul dintre cel mai bine cotaţi atacanţi din Liga I, are oferte de la Al-Qadsiyah şi Kayserispor, două formaţii de duzină, CS U Craiova tocmai a reuşit o afacere fabuloasă.

Cine urmăreşte, în mod regulat, Liga I ştie că în Top 3 cei mai buni jucători din această competiţie se află, cu siguranţă, Valentin Mihăilă (20 de ani).

Atacantul cu 6 selecţii în naţionala U-21 şi cu 7 goluri în ediţia precedentă a Ligii I, are o calitate importantă: tehnică în regim de viteză. Deocamdată, la 20 de ani, îi lipseşte însă constanţa în evoluţii, el fiind, totuşi, „invizibil“ în două partide cruciale ale Craiovei din ultima perioadă: „finala“ campionatului cu CFR Cluj şi meciul din turul I preliminar al Ligii Europa, cu Lokomotiv Tbilisi.

Chiar şi aşa, Mihăilă are un potenţial mare şi de acest lucru s-au convins şi cei de la Parma. Echipa aflată pe ultimul loc în Serie A - au trecut doar două etape - îl va transfera pe vedeta Craiovei, pentru o sumă în jur de 7-8 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de renumitul jurnalist italian, Gianluca Di Marco, pe contul său de Twitter.

Această mutare va intra direct în topul celor mai profitabile afaceri făcute în campionatul românesc. Iată cele mai scumpe transferuri din istoria Ligii I:

1. Nicolae Stanciu (FCSB - Anderlecht) - 9,7 milioane de euro

2. Vlad Chiricheş (FCSB - Tottenham) - 9,5 milioane de euro

3. Alexandru Mitriţă (CS U Craiova - New York FC) - 8 milioane de euro

4. Valentin Mihăilă (CS U Craiova - Parma) - 7/8 milioane de euro

5. Florin Gardoş (FCSB - Southampton) - 6,8 milioane de euro

Sursă: transfermarkt.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite