Cornel Dinu: "România - Grecia, 3-1, a fost un fel de pace balcanică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu este un contestatar al antrenorului naţionalei
Cornel Dinu este un contestatar al antrenorului naţionalei

Calificaţi la turneul final Euro 2012, grecii au luat o bătaie cruntă de la tricolorii noştri. Scorul, 3-1, chiar reflectă realitatea din teren, unde, mai ales în repriza secundă, ne-am urcat peste adversari.

"Nu mă surprinde acest rezultat! Este un fel de pace balcanică, dar destul de sugestivă, care poate să ne ajute în viitor. Am întâlnit o echipă liniştită, care a început cu doar doi dintre titularii obişnuiţi. În a doua repriză au mai introdus dintre titulari. Eu cred că ar trebui să dea de gândit: concluzia care se desprinde este cea din Belgia. Când pui vinul bun, la începutul mesei sau la final? Este o victorie, ea trebuie apreciată. Lucrurile par asemănătoarea cu ce s-a întâmplat în Belgia. În repriza a doua lucrurile s-au echilibrat", a declarat Dinu la TVR.

"Poate să existe o revenire a lui Mutu, Marica, Săpunaru, deci sunt perspective să avem o naţională de nivel european. Bălgrădean rămâne o certitudine, avem probleme pe partea dreaptă, apoi îl avem pe Goian. Ştefan Radu este mult mai sigur decât Raţ. Şi-a îmbunătăţit faza defensivă", a mai spus Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite