Cornel Dinu îl ironizează pe Gigi Becali: „Suntem vai de capul nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel DInu l-a ironizat pe Gigi Becali şi intenţia acestuia de a vinde jucători de la FCSB pe zeci de milioane de euro.

"În fotbalul nostru, sunt tot felul de rugăciuni: să ne dea 70 sau 100 de milioane de euro. Suntem vai de capul nostru, în lumea a patra. Ne dau 1,5 milioane, cât ne e valoarea. În continuare eu cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi conform realităţii. Dacă salariul este 1900 de lei, nu poţi să dai 15-20 de mii de euro la jucători. E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti", a spus Cornel Dinu la DigiSport.

"Nu mai negociez când e vorba de 3 jucători: Man, Moruţan şi Florinel Coman. Nu mai negociez în milioane, negociez din 10 în 10 milioane. Nu de la 23 la 25 de milioane. 30-40-50 de milioane. Eu aşa le negociez preţurile. Nu pot să vă spun cu ce echipe sau când, o să vedeţi!", afrma recent Gigi Becali.

Cornel Dinu a criticat şi strategia de la Dinamo, care a remizat aseară cu Seosi în Liga I, scor 0-0, primul meci al lui Dinamo cu Niculescu pe bancă în campionat. 

"În această degringoladă de aducere a jucătorilor, asta e situţia. În toată lumea, de acest lucru se ocupă nişte oameni pricepuţi. Nu poţi lăsa un astfel de departament pe umărul lui Iorga, unul care a apărat mai mult poarta de la Rin decât pe terenul de fotbal. Sigur, există şi nişte interese din partea anumitor impresari".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite