Cornel Dinu: "Bogdan Stancu nu e de naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu este un contestatar al antrenorului naţionalei
Cornel Dinu este un contestatar al antrenorului naţionalei

Cornel Dinu critică decizia lui Victor Piţurcă de a-i titulariza contra Belgiei pe Varga şi Bogdan Stancu, pe care nu-i consideră de nivelul echipei naţionale. Dinu a remarcat jocul mult mai bun al tricolorilor după intrarea în teren a lui Torje sau Mazilu.

"Belgienii s-au jucat cu noi. Am început cu un atac foarte slab, dar am terminat cu unul bun. Selecţionerul trebuie să explice. Varga este mult sub Torje, iar Stancu nu este de nivelul naţionalei. Este sub Daniel Niculae, sub Mazilu, sub Marica, sub Dănciulescu, sub Marius Niculae. El joacă acum la o echipă de bazar prin Turcia.

La echipa naţională trebuie să fie o continuitate, trebuie să se creeze o omogenitate a lotului. Luchin a fost folosit ca fundaş dreapta, deşi el în ultimul timp a jucat fundaş central. El este o formă de împrumut la naţională. E adevărat că la noi în campionat joacă fel de fel de străini dubioşi, selecţionerul nu prea are un fond de jucători de unde să aleagă.

Viteza de joc în anii 70' era mai mare faţă de cea de acum din Liga 1", a spus Cornel Dinu, conform gsp.

România a pierdut amicalul cu Belgia, 1-2. Singurul gol al tricolorilor a fost marcat de Daniel Niculae. Naţionala României va disputa un nou amical marţi, contra Greciei, partidă ce se va disputa în Austria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite