Constantin Budescu, aproape de Steaua Roşie Belgrad. Românul primeşte 200.000 de euro la semnătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sârbă scrie, luni, că mijlocaşul Constantin Budescu este foarte aproape de a acccepta să semneze un contract cu campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad.

Potrivit Mozzart Sport, Steaua Roşie ar fi reuşit să câştige "lupta" pentru semnătura lui Budescu cu cluburile FC Steaua Bucureşti şi cu Karabukspor din Turcia. Sârbii îi oferă internaţionalului român 200.000 de euro la semnare (la fel ca Steaua Bucureşti), 30.000 de euro salariu (faţă de 20.000 de euro Steaua), prime pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare pasă de gol oferită şi alte bonusuri consistente în cazul în care Steaua Roşie Belgrad îşi apără titlu şi intră în grupele unei competiţii europene.

Sursa citată mai precizează că Budescu este aşteptat, marţi, la Belgrad, pentru finalizarea ultimelor detalii prind contractul său.

Constantin Budescu a fost prezent, duminică, la reunirea echipei Astra Giurgiu, la care a evoluat până în decembrie, împrumutat de la gruparea chineză Dalian Yifang. Oficialii giurgiuveni au anunţat că i-au făcut şi ei o ofertă jucătorului şi aşteaptă un răspuns de la el, după ce şi-a reziliat contractul cu Dalian Yifang.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite