Conflict deschis la FCSB între Alibec şi Mihai Stoica: „Mă interesează prea puţin ca el să mă respecte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec FOTO Mediafax
Denis Alibec FOTO Mediafax

Apele sunt tulburi la FCSB, iar eşecul cu Viitorul a agitat şi mai mult spiritele în vestiarul roş-albaştrilor. Directorul sportiv Mihai Stoica e în conflict cu atacantul Denis Alibec.

Totul a început din timpul meciului, câd Mihai Stoica i-a dat o indicaţie tactică lui Alibec. „Taci, mă, din gură, ştii tu fotbal mai mult ca mine?“, i-a replicat vârful.

Conflictul a continuat şi după meci şi a fost confirmat de Gigi Becali. "MM a ţipat la Alibec şi i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, ştii tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea şi-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El ştie mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a declarat finanţatorul clubului pentru Gazeta Sporturilor.

Mihai Stoica a comentat şi el incidentul pe Facebook: „Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu <vorbeşti tu de fotbal>, punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese şi îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanţe şi reţeta financiară de care Steaua şi fotbalul românesc au mare nevoie.

Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate şi să aplaud evoluţiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puţin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul şi să-şi pună în valoare calităţile incontestabile.
P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar aşa, pentru a respecta în totalitate adevărul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite