Colţescu revine pe terenul de fotbal. Ce meci va conduce după scandalul de rasism din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu
Sebastian Colţescu

Personaj principal în scandalul de rasism de la sfârşitul anului trecut, care a dus la suspendarea unui meci din cea mai importantă competiţie la nivel de cluburi europeană, Sebatisan Colţescu a fost din nou delegat să conducă un meci de fotbal

Olteanul va oficia la centru întâlnirea din etapa a18-a a Ligii 1, Sepsi Sfântu Gheorghe - Astra Giurgiu, partidă care se va disputa sâmbătă, de la ora 12.30. 

Colţescu va fi ajutat la cele două tuşe de asistentii Sebastian Eugen Gheorghe si Ovidiu Artene, în timp ce arbitru de rezerva va fi Andrei Antonie, iar observator Nicolae Grigorescu.

Pe 8 decembrie 2020, meciul PSG-Istanbul BB, din ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, condus de o brigadă din România cu Ovidiu Haţegan la centru, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit expresia "ăla negru" pentru a identifica o persoană din staff-ul echipei din Istanbul, cuvinte care i-au revoltat pe jucătorii ambelor echipei.

Partida s-a jucat a doua zi, dar a fost condusă de o brigadă de arbitri din Olanda.

UEFA a deschis o anchetă în care investighează incidentele de pe Parc des Princes , dar nu a anunţat până acum o decizie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite