CM 2014 VIDEO Jaf în masă pe Copacabana. Bandele de hoţi au atacat turiştii care se uitau la meci pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacul s-a lăsat cu victime
Atacul s-a lăsat cu victime

Înfrângerea Braziliei în prima semifinală a Cupei Mondiale şi proporţiile scorului, 1-7 cu Germania, au determinat violenţe fără precedent în Ţara Cafelei.

Cele mai grave incidente au avut loc la Rio de Janeiro, pe celebra plajă Copacabana, unde erau montate câteva ecrane pe care turiştii vizionau meciul. În timp ce vizionau partida aceştia au fost atacaţi de câteva bande înarmate de hoţi, care s-au năspustit asupra suteleor de oameni de pe plajă, încercând să le fure tot ce aveau de valoare. 

Jaful în masă a durat câteva minute, până ce a reuşit să intervină poliţia, dar oamenii s-au călcat în picioare încercând să fugă de pe plajă, pentru a scăpa de furia bandiţilor. S-au efectuat peste 30 de arestări, însă mulţi turişi au rămas fără bani, acte şi ce mai aveau prin genţile luate de hoţi. Incidente au avut loc şi în alte oraşe, unde brazilienii nervoşi s-au ciocnit cu Poliţia, după ce au dat foc la maşini şi au ars steguri pe străzi.

Incidente şi în Sao Paolo

Mai multe autobuze au fost incendiate şi un magazin de aparate electrocasnice a fost jefuit, marţi seară, la Sao Paulo, după înfrângerea Braziliei, scor 1-7, în faţa Germaniei, în semifinalele Cupei Mondiale, informează AFP.

Conform cotidianului Folha de Sao Paulo, douăzeci de autobuze au fost incendiate în zona de sud a oraşului Sao Paulo, într-un garaj în care erau parcate vehicule de serviciu. Trei autobuze au fost incendiate în alte zone ale oraşului.

David Luiz, în lacrimi. "Cer iertare poporului brazilian"

Scolari îşi asumă umilinţa: "Este un rezultat catastrofal, sunt principalul responsabil"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite