CM 2014. VIDEO SUA – Portugalia 2-2. Varela a adus egalarea în prelungiri după o centrare a lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Portugaliei a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, duminică, la Manaus, în compania selecţionatei Statelor Unite ale Americii, în etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondială.

Marcatorii Portugaliei în această partidă au fost Nani ‘5 şi Varela 90+5, în timp ce pentru Statele Unite au înscris Jones ‘64 şi Dempsey ’81.

Portughezii au deschis scorul rapid, însă americanii au reuşit să echilibreze meciul şi să-şi creeze mai multe ocazii. Dempsey şi Bradly l-au încercat pe Beto, dar de cele mai multe ori au trimis pe lângă poarta lusitanului. Nani este aproape de o dublă la finalul primei reprize după ce Beto este depăşit, dar mingea se duce în bară.

După reluarea jocului americanii au fost mult mai prezenţi în joc, fotbaliştii antrenaţi de germanul Jurgen Klinsmann creeându-şi ocazii. La două minute după o lovitură liberă a Portugaliei complet ratată de Ronaldo, Jones oferă o replică bună printr-un şut de la aproape 20 de metri bine plasat care-l învinge pe Beto.

Europenii au fost neputincioşi în cercarea lor de a trece din nou în avantaj. Americanii vor profita de greşelile portughezilor şi vor înscrie, fiind pentru aproape un sfert de ora calificaţi în optimi. În ultimul minut al prelungirilor, Varela a punctat pentru europeni, ceea ce le oferă şanse matematice privind o posibilă calificare în faza următoare. 

Vezi rezumatul partidei aici.

Clasament grupei G după două runde: 1. Germania - 4 puncte, 2. SUA - 4 puncte, 3. Ghana - 1 punct, 4. Portugalia - 1 punct.

Echipele de start:

Portugalia: Beto - Joao Pereira, Ricardo Costa, Bruno Alves, Andre Almeida - Veloso, Moutinho, Meireles - Nani, Cr. Ronaldo - Postiga.

Antrenor: Paulo Bento

SUA: Howard - Johnson, Besler, Cameron, Beasley - Beckerman, J. Jones - Bradley, Zusi, Bedoya - Dempsey.

Antrenor: Jurgen Klinsmann

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite