Clujenii, furibunzi după eliminarea din Europa League: „Arbitru penibil!“ şi „Trebuia să meargă o echipă din Elveţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cfr

CFR Cluj a fost pierdut, joi, în deplasare, meciul cu Young Boys Berna, 2-1, şi a ratat calificarea în primăvara europeană.

La finalul întâlnirii, jucătorii echipei campioane au criticat în termeni duri arbitrajul, lovitura de la 11 metri acordată eronat gazdelor, în ultimele minute ale meciului, fiind puternic contestată.

“Echipa a făcut un meci excelent din toate punctele de vedere. Apoi, pe final, acest arbitru a fost penibil. Noi vorbim de arbitrii de la noi... Nu am alt cuvânt pentru acest arbitru decât penibil. La nivel european aşa ceva n-am văzut în viaţa mea. Nici la televizor, nici pe propria piele. Aşa ceva... Nu am cuvinte. Echipa a făcut un meci excelent, a dominat, meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru”, a spus Camora, la Digi Sport.

Portarul Cristian Bălgrădean, eliminat la faza la care s-a acordat lovitura de la 11 metri pentru gazde, consideră că arbitrul este singurul vinovat pentru ratatea calificării

"Ce mai e de spus după o asemenea fază, cred că a văzut toată lumea la televizor ce penalti a putut să dea acest arbitru. Cred eu că suntem prea mici, probabil a dat penalti pentru că suntem români, dar asta este, din păcate nu mai putem întoarce rezultatul, este o dezamăgire mare în rândul echipei. Cred eu că în rândul României este o dezamăgire foarte mare, pentru că nu meritam să pierdem această califcare, dar acest arbitru a făcut să pierdem această calificare. Nici nu am apucat să ajung la el că mi-a dat roşu. Mi-a zis că pentru proteste, dar ce proteste, că nici nu am ajuns la tine. L-am întrebat doar cum poate să dea penalti la asemenea fază. Suntem prea mici, trebuia să meargă o echipă din Elveţia, nu din România. Este frustrant, mai ales că am făcut cel mai bun meci al nostru. Cred că a văzut toată România şi toată Europa ce s-a întâmplat. Din păcate pentru CFR şi România s-a terminat campania europeană", a declarat Bălgrădean la Digisport.

În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în suprafaţa de pedeapsă, după care a atins uşor un adversar cu pumnul în faţă. Arbitrul a dictat a dictat penalti şi l-a  eliminat apoi pe Bălgrădean pentru proteste. CFR a terminat meciul cu doi jucători eliminaţi, mijlocaşul Djokovici fiind şi el trimis la vestiare pentru injurii la adresa arbitrului.

Trebuie menţionat că golul prin care campioana României a deschis scorul a fost înscris dintr-o poziţie de ofsaid 

Au marcat: Nsame '90+3 (p), Gaudino '90+6 / Debeljuh '84.

Clasament

1. AS Roma.    6 4 1 1 13-5 13

2. Young Boys 6 3 1 2 9-7 10

3. CFR Cluj.     6 1 2 3 4-10 5

4. ŢSKA Sofia  6 1 2 3 3-7 5

Citeşte şi

CFR Cluj, 1-2 cu Young Boys, nu prinde primăvara europeană! Rezultatul a fost influenţat de greşeli de arbitraj

Edi Iordănescu, după eşecul cu Young Boys: "Ni s-a făcut o mare nedreptate"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite