„Clau-gol“ abia aşteaptă meciul cu Dinamo. Vezi ce sacrificii face

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu nu va juca etapa aceasta contra celor de la Pandurii, fiind în pericol de suspendare, pentru a putea evolua, în runda următoare, în derby-ul cu Dinamo.

Trecut în primă fază pe lista jucătorilor titulari pentru meciul cu Pandurii, „Clau-gol” a renunţat la această convocare preferând şă joace împotriva echipei din „Ştefan cel Mare” în următoarea etapă. Fiind în pericol de suspendare, atacantul Universităţii Cluj a căzut de acord cu tehnicianul echipei, Ionuţ Badea, să intre titular în meciul cu Dinamo, fiind unul mult mai greu dar şi cu o importanţă mai mare.

S-a produs o confuzie, nu am fost exclus din lot. Sunt pasibil de suspendare şi am căzut de acord cu domnul Badea să joc titular în meciul cu Dinamo, fiind mult mai greu decât cel de acum cu Pandurii. Nu au existat neînţelegeri între mine şi antrenor, chiar el m-a sfătuit să fac acest lucru pentru echipă” ne-a declarat Claudiu Niculescu.

Atacantul ţine morţiş să joace contra fostului său club şi pentru a le demonstra, din nou, acestora că au renunţat prea uşor la serviciile lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite