Cîrţu schimbă echipa din temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

STEAUA „Sorinaccio“ intenţionează să opereze multe modificări în primul „11“ pentru meciul cu Poli Timişoara, iar amicalul de sâmbătă cu Dacia Chişinău va reprezenta repetiţia perfectă.Roş-albaştrii vor pleca mâine cu avionul la Chişinău, urmând să fie cazaţi în luxosul „Leogrand Hotel & Convention Center“, un stabiliment de patru stele situat chiar în centrul capitalei.

Steliştii speră ca meciul de săptămâna viitoare de la Timişoara să-i relanseze în lupta pentru primele două locuri ale clasamentului. Pentru a-şi îndeplini scopul, Sorin Cîrţu vrea să opereze mai multe modificări în primul „11". Astfel, experimentatul tehnician intenţionează să le ofere un debut oficial în tricoul Stelei noilor achiziţii Maicon şi Iliev. „Ei vor fi integraţi treptat. Tocmai de aceea, trebuie să profităm de acest amical cu Dacia Chişinău", a declarat „Sorinaccio".

Din primul „11" vor dispărea astfel Szekely şi Geraldo. Primul va fi înlocuit de Surdu, ca mijlocaş stânga, având în vedere şi absenţa certă a lui Cristi Tănase. În aceste condiţii, al doilea vârf, lângă Bilaşco, va evolua Maicon. În centrul apărării, Iliev va fi titularizat, în timp ce Geraldo va fi trecut pe banca de rezerve.

Aşteptaţi ca nişte vedete la Chişinău

De asemenea, scandalul legat de ultima escapadă nocturnă i-ar putea fi „fatal" şi lui Brandan, mai ales în condiţiile în care Latovlevici este complet refăcut şi a jucat deja o jumătate de oră în meciul cu FC Vaslui. Nicolae Dică şi-ar putea face şi el din nou apariţia în tricoul Stelei cu ocazia meciului de la Timişoara, însă, mai mult ca sigur, atacantul de 31 de ani nu va fi titular.

Meciul cu Dacia Chişinău se va disputa la invitaţia miliardarului Gabriel Stati, preşedintele onorific al moldovenilor. Acesta a organizat totodată şi partida dintre Zimbru Chişinău şi Poli Timişoara, ce se va desfăşura duminică. „Compania «Stati Holding» oferă publicului două bătălii grandioase, cum nu s-au mai văzut pe pământ moldovenesc!", au scris organizatorii în prezentarea evenimentului „Weekend cu  fotbal". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite