Ciprian Marica, din tribunele în care a susţinut-o pe Simona Halep: „Mi s-a părut că adversara a fost mult prea slabă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica a susţinut-o din tribune pe Simona Halep FOTO Arhivă personală/Facebook
Ciprian Marica a susţinut-o din tribune pe Simona Halep FOTO Arhivă personală/Facebook

Victoria Simonei Halep în faţa Anei Ivanovici (6-2, 6-2), graţie căreia românca s-a calificat vineri în semifinalele turneului de la Madrid a fost urmărită din tribune de Ciprian Marica, fotbalist legitimat la Getafe, formaţie care activează în primul eşalon spaniol.

„Am avut mai multe emoţii înainte de meci, decât în timpul lui, pentru că Simona este foarte bună şi nu i-a dat nicio şansă adversarei. A condus de la început până la sfârşit, a făcut un meci fantastic. Mi-au plăcut dăruirea ei şi faptul că este foarte concentrată. Are talent şi e foarte sigură pe ea. 

Am văzut un meci foarte, foarte bun făcut de Simona, dar mi s-a părut că şi adversarul a fost poate mult prea slab pentru ea. Ne-a făcut mândri pe toţi românii care am fost în tribune şi pe cei de acasă. Simona a avut o galerie mai mare. Mi-aş dori foarte mult să fiu în tribună să văd meciul de mâine, dar să vedem când va pune Cosmin (n.r. Contra - tehnicianul echipei Getafe) antrenamentul“, a declarat Ciprian Marica pentru DolceSport.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite