Cine e patronul echipei lui Răzvan Lucescu, cel care a intrat cu pistolul pe teren şi a ruinat şansele lui PAOK la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Savvidis intră pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului. La spate poartă un pistol
Ivan Savvidis intră pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului. La spate poartă un pistol

În decurs de două săptămâni, Răzvan Lucescu vede cum şansele la titlu ale echipei sale i se scurg printre degete, deşi formase o echipă foarte bună, care domina grecia.

După derbyul cu Olympiakos, care nu s-a disputat din cauza unei role de hârtie, care l-a lovit pe antrenorul oaspeţilor, a venit al doilea derby, cel cu AEK Atena. 

Scorul a rămas 0-0 până în ultimul minut, atunci când fostul stelist, Varela, a marcat din corner. Iniţial, golul a fost validat, dar apoi arbitrul l-a anulat, considerând că un fotbalist al celor de la PAOK, aflat în ofsaid, a fost pe traiectoria mingii. O decizie dubioasă care a declanşat „iadul“ pe arena din Salonic!

Patronul gazdelor, Ivan Savvidis, un tip cu părul alb, a intrat cu pistolul pe gazon şi le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren! Apoi, ambele formaţii, dar şi brigada de arbitri s-au dus la vestiare şi, după mai multe ore de incertitudine, meciul nu s-a mai reluat.

PAOK riscă acum sancţiuni uriaşe, din cauza acestui individ, Ivan Savvidis, iar depre titlu nu mai poate fi vorba.

Ivan Savvidis este un greco-rus. A făcut armata sovietică şi a absolvit Universitatea Economică din Rostov. A deţinut diverse funcţii la fabrica de stat de tutun din Rostov, pentru ca după privatizare să devină directorul lui Donskoy Tabac, cea mai mare fabrică de tutun din Ruia.

A fost preşedintele echipei de fotbal Rostov, iar din 2012 a preluat-o pe PAOK Salonic. a cumpărat cel mai luxos hotel din Salonic şi o companie de tutun din Grecia. În 1998 şi în 2003 a fot ales deputat în Duma de Stat a Rusiei şi este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite