Cifre incredibile în privinţa revenirii fanilor pe stadioane! Câţi suporteri ar putea asista la semifinalele şi finala Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wembley

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) speră ca la semifinalele şi la finala Campionatului European din această vară să fie prezenţi 45.000 de spectatori.

FA garantează  că la partidele din grupele Euro de pe Wembley vor asista 22.500 de fani, însă speră ca la penultimul şi ultimul act al competiţiei numărul acestora să se dubleze, adică să ajungă la jumătate din capacitatea arenei, anunţă The Guardian.

Pentru realizarea acestui obiectiv, înainte de a li se permite accesul la evenimentele sportive, fanii ar urma să fie testaţi rapid sau vor trebui să prezinte dovada că au fost vaccinaţi.

Scheme pilot vor fi încercate începând de săptămâna viitoare, Campionatul Mondial de Snooker, competiţia găzduită de Crucible Theatre din Sheffiled va debuta pe 17 aprilie, urmând să poată primi, zilnic, câte 300 de spectatori. 

Ziua imediat următoare, semifinalele Cupei Angliei la fotbal vor putea fi vizionate de pe stadion de câte 4000 de suporteri, intenţia autorităţilor fiind ca până pe 17 mai toate arenele sportive să fie deschise la o capacitate de 25%. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite