Cifre groaznice pentru România: Am jucat de parcă abia astăzi am descoperit handbalul

Cifre groaznice pentru România: Am jucat de parcă abia astăzi am descoperit handbalul

Gabriela Perianu a făcut, per ansamblu, un Mondial catastrofal

România a părăsit Mondialul după cea mai proastă partidă făcută la acest turneu final şi, cu siguranţă, una dintre cele mai slabe din istoria primei reprezentative.

Să pierzi la 17 goluri diferenţă cu Japonia e o „performanţă“ care nu e la îndemâna oricui! Chiar dacă au jucat acasă la acest turneu, japonezele n-au bătut pe nimeni, în afară de China, la o asemenea diferenţă de scor. Şi, atenţie, până să dea de România, asiaticele au jucat, totuşi, cu nişte echipe mai slab cotate, cel puţin pe hârtie! Iată rezultatele Japoniei la acest Mondial:
 
Japonia – Argentnia 24-20
 
Japonia – Congo 28-16
 
Japonia – Suedia 26-34
 
Japonia – Rusia 23-33
 
Japonia – China 35-18
 
Japonia – Muntenegru 26-30
 
Japonia – Spania 31-33
 
Practic, singura naţională europeană pe care au învins-o japonezele a fost cea a României! Iar fetele le-au oferit adversarelor o victorie memorabilă. Şi nici nu putea fi altfel, având în vedere cifrele groaznice ale tricolorelor în partida de astăzi. 
 
Iar în statisticile de mai jos, cea care şochează cu adevărat e procentajul golurilor reuşite de România pe contraatac: 0%
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările