Chile se alătură Argentinei în finala Copa America, după un meci întrerupt mai mult de două ore din cauza unei furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chile a învins, joi, Columbia cu scorul de 2-0 şi va întâlni Argentina în finala Copei America, a doua semifinală, care a avut loc la Chicago, fiind întreruptă mai mult de două ore.

Partida a fost oprită la pauză, când fulgerele brăzdau cerul deasupra Soldier Field. Spectatorii au fost rugaţi de organizatori să se adăpostească pe culoare sau în zonele de sub tribunele superioare ale arenei, care nu este acoperită. După oprirea ploii, îngrijitorii stadionului au îndepărtat apa de pe suprafaţa de joc. Meciul a fost reluat, dar foarte mulţi spectatori plecaseră deja acasă. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 11, când Fuenzalida a marcat al doilea gol, după ce Aranguiz deschisese scorul cu patru minute mai devreme. Din minutul 57, Columbia a evoluat în zece jucători, în urma eliminării lui Carlos Sanchez.

Miercuri, Argentina a învins SUA, cu scorul de 4-0, în prima semifinală a competiţiei.

Argentina şi Chile au disputat şi finala ediţiei precedente, care a avut loc anul trecut. Atunci, chilienii s-au impus la penaltiuri, după ce scorul a fost 0-0 timp de 120 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite