Cheile Grădiştei, centrul motorsportului românesc în acest weekend

Cheile Grădiştei, centrul motorsportului românesc în acest weekend

Staţiunea montană Cheile Grădiştei va găzdui, în premieră, ]n acest weekend, un eveniment de anvergură din motorsportul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

A doua etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop se va desfăşura la poalele munţilor Bucegi, nu mai puţin de 87 de piloţi înscriindu-se la start, informează Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Traseul de concurs va fi amenajat pe drumul care face legătura între Moeciu şi Fundata. Monoposturile pilotate de Lucien Hora, liderul clasamentului OPEN, şi de Andrei Dumitrescu, campionul naţional absolut en titre, vor încerca să le ţină piept prototipurilor folosite de Emil Nestor, Silviu Dumitrescu, Dani Oţil şi Aurelian Andronache. În lupta pentru primele locuri se vor implica şi turismele la bordul cărora se vor afla Lucian Răduţ, Costi Stratnic, Bogdan Cuzma sau Călin Făgădar, dar şi maşinile GT (Ferrari şi Audi R8) pilotate de Mihai Leu, Florin Voicu şi Eduard Cozma. Acestora li se vor adaugă multe alte maşini de concurs, contemporane sau clasice, ale căror concurenţi sunt hotărâţi să descopere şi să cucerească noul traseu. Pentru spectatorii care vor asista la acest eveniment, este important de ştiut că drumul dintre cele două resorturi, Moieciu şi Fundata, ce găzduieşte traseul concursului, va fi închis circulaţiei publice în ambele zile (18 şi 19 mai) în intervalul 08:30 – 18:30 şi nu se va deschide pe parcursul zilei. Pentru a facilita accesul spectatorilor pe proba de concurs, organizatorii Cupei Cheile Grădiştei – TOTAL pun la dispoziţie FAN BUS-uri. Cele două microbuze se vor deplasa de-a lungul traseului, între manşe , având staţia de pornire la Start şi staţii în zonele destinate spectatorilor. Sâmbătă sunt programate manşele de recunoaşteri şi antrenamentele, iar duminică, începând cu ora 13:00, vor avea loc cele două manşe de concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: