CFR - Lazio, decis de un francez ieşit din formă: Omrani a povestit cum l-a pregătit Dan Petrescu pentru un meci uriaş

CFR - Lazio, decis de un francez ieşit din formă: Omrani a povestit cum l-a pregătit Dan Petrescu pentru un meci uriaş

Până să aducă victoria clujenilor prin reuşita sa de joi seară, Billel Omrani (26 de ani) avusese un singur gol în ultimele cinci partide ale echipei sale.

Billel Omrani a început sezonul în forţă la CFR Cluj, punctând de opt ori în primele 12 meciuri.

Apoi însă, după returul cu Celtic (4-3), în care a reuşit o „dublă“, Omrani a avut o cădere de formă şi a reuşit să mai marcheze o singură dată, în weekend, în victoria din campionat cu Voluntari, scor 5-0.

Tocmai de aceea, vârful francez a pierdut primul „11“, iar Dan Petrescu a preferat să-l titularizeze pe Lacina Traore contra celor de la Lazio. Omrani şi-a primit şansa după pauză şi a profitat din plin de ea, deşi, până să marcheze, a avut o ratare uriaşă.

Ce a spus Billel Omrani?

*Dan Petrescu mi-a spus să încerc să fac diferenţa. Trebuie să accept că n-am fost titular, mi-a spus antrenorul că trebuie să fiu pregătit, indiferent când intru. 

*A fost un joc dificil cu o echipă foarte bună. Ei au înscris primii, după aceea trebuia să întoarcem rezultatul. Suntem foarte fericiţi că am reuşit să facem acest lucru. 

*La faza golului, am tras din prima, am dat-o în bară, iar apoi, când am văzut că portarul nu vine spre minge, am plasat-o cu capul.

*Sperăm să rămânem pe acest loc 1 în grupă până la final.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: