CFR - FCSB fac fotbalul de ruşine! 0-0, în urma unui meci groaznic, după chipul şi asemănarea fotbalului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două pretendente la titlu au oferit iubitorilor fotbalului din România una dintre cele mai slabe partide din actualul sezon. A rezultat un meci în care nu s-a tras niciun şut pe poartă.

S-a vorbit înainte de începerea meciului că duelul dintre cele două echipe poate fi hotărâtor în deciderea titlului de campioană a Ligii 1. Dacă ne luăm după această expresie şi luăm în calcul strict prestaţia celor două echipe, titlul de campioană nu ar trebui decernat deloc în acest an.

Ambele formaţii au intrat cu obiectivul de a nu pierde, iar prima repriză a oferit 2 ocazii mari şi late, una la fiecare poartă. În minutul 20, Man a tras puţin alături de la marginea careului, iar Vinicius, în minutele de prelungire, a trimis cu capul în bară o centrare venită din corner. Repriza secundă a fost şi mai tristă, singura mare ocazie de gol aparţinând gazdelor, şutul lui Moutinho, din minutul 85, lovind bara. 

În clasament, CFR Cluj are 38 de puncte, FCSB a adunat 35, în timp ce echipa de pe locul 3, Universitatea Craiova, are 30 de puncte.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu, Culio (Moutinho ’71), Djokovic (Hoban ’89) - Deac, Bud (Costache ’61), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Filip, Teixeira (Nedelcu ’90) - Man, Tănase, Coman (Moruţan ’70) – Gnohere (Hora ’76). Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Djokovic ’52, Camora ‘55 / Cristea ’27, Filip ’81, Morais ’87, Tănase ‘90+3

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Mircea Orbuleţ - Marcel Bîrsan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite