CFR Cluj s-a chinuit din nou la Mediaş. Cum arată clasamentul după etapa a doua a play-off-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a remizat în deplasare, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a play-off-ului. Rezultatul avantajează întrucâtva principalele rivale ale campioanei, CS U Craiova şi FCSB, care rămân astfel la doar 4 puncte în urma liderului la zi al Ligii 1.

Campioana României a înregistrat al treilea egal în ultimele şase meciuri din campionat, repetând scorul din etapa cu numărul 24 a sezonului regulat de la Mediaş, 0-0. Echipa lui Dan Petrescu nu a câştigat în acest an decât meciurile contra principalelor sale rivale la titlu, 1-0 pe teren propriu cu FCSB şi 2-0 în deplasare la Craiova.

Jucat fără spectatori, ca urmare a măsurilor luate de autorităţile române pentru a preveni răspândirea coronavirului, meciul va isca multe controverse în principal prin prisma deciziei lui Dan Petrescu de a efectua prima schimbare după doar 30 de secunde, într-un exemplu clar de fentare a regulii U21 în vigoare.


CFR Cluj l-a pierdut însă pe Ovidiu Hoban pentru derby-ul de pe teren propriu cu FCSB, mijlocaşul fiind sancţionat cu al doilea cartonaş galben în minutul doi al prelungirilor. La finalul partidei statistica oficială furnizată de LPF indica doar două şuturi pe poartă, ambele aparţinându-i lui CFR Cluj, echipa care a dominat în mare măsură de repriza secundă, fără a reuşi însă să înscrie.

Clasament play-off Liga I

  • CFR Cluj: 30p;
  • FCSB: 26p;
  • CSU Craiova: 26p;
  • Astra Giurgiu: 24p;
  • FC Botoşani: 24p;
  • Gaz Metan Mediaş: 23p;
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite