CFR Cluj - Chiajna 2-0: Urcaţi pe podium de „regele“ Juan Carlos. Ce înseamnă victoria pentru fosta campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din Gruia s-a aflat în faţa unui moment de răscruce peste care a trecut cu bine. Cu nouă etape înainte de terminarea campionatului, clasamentul s-a rupt în două.

CFR Cluj a trecut de Concordia Chiajna, scor 2-0 (Juan Carlos 37, 90+1), la capătul unui meci fără mari evenimente.

Victoria a fost crucială pentru gazde, care înregistraseră două remize şi un eşec, în precedentele trei etape. Dacă n-ar fi învins Concordia Chiajna, trupa pregătită de Toni Conceicao ar fi intrat serios în lupta pentru evitarea retrogradării.

Succesul a trimis CFR pe locul 3 în clasamentul play-out-ului cu 22 de puncte, la şapte puncte de poziţia a 7-a, prima care duce în „B“. De fapt, cu nouă runde înainte de terminarea play-out-ului, e clar că CS U Craiova (25 de puncte), CSMS Iaşi (23 de puncte), CFR Cluj (22 de puncte) şi FC Voluntari (22 de puncte) au emoţii minime pentru „supravieţuire“.

Cum Petrolul (8 puncte) e aproape picată, se va da o luptă între Chiajna (17 puncte), FC Botoşani (17 puncte) şi ACS Poli Timişoara (15 puncte) pentru ocuparea locului 5, ultimul care asigură rămânerea în primul eşalon. Momentan, Chiajna e pe această poziţie, dar poate fi depăşită după partida FC Botoşani - ACS Poli Timişoara (luni, ora 18.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite