CFR Cluj - ACS Poli 5-1: Grigoraş, cea mai neinspirată decizie. A fost ruinat de omul pe care l-a crezut în formă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Timişorenii ar fi putut părăsi locul care duce în liga secundă, dacă ar fi învins în Gruia. Planurile lor au fost stricate însă, după 33 de minute, din cauza unui moment în care portarul lor, pur şi simplu, şi-a pierdut capul.

Petre Grigoraş a tot schimbat portarii de când a ajuns pe banca bănăţenilor. Până la partida de la Cluj, în patru din cele cinci jocuri l-a folosit pe israelianul Ram Strauss, iar într-un joc a mers pe mâna lui Mădălin Smaranda.

Sâmbătă, în partida cu CFR Cluj, „Grig“ i-a oferit senegalezului Lys Gomis şansa debutului în Liga I. Proastă decizie! După 33 de minute, goalkeeper-ul care a trecut pe la formaţii din Serie A şi Serie B, precum Torino, Ascoli, Trapani şi Frosinone, a degajat aiurea un balon, i-a pus pe clujeni pe atac, iar când a fost lobat de Bud, a oprit mingea cu mâna în afara careului. Imediat, Gomis a văzut „roşu“, bănăţenii au rămas în zece, iar între buturi a intrat Strauss.

De aici a început „măcelul“ pentru ACS Poli care a cedat cu 1-5 (Nouvier 44, Juan Carlos 51, Bud 66, Beleck 74, Cristian Lopez 90+3 / Goga 53).

Pentru timişoreni continuă seria catasatofală sub comanda lui Grigoraş:

ACS Poli - Petrolul 0-1
Botoşani - ACS Poli 6-1
ACS Poli - FC Voluntari 2-1
CSMS Iaşi - ACS Poli 0-0
ACS Poli - Concordia Chiajna 1-3
CFR Cluj - ACS Poli 5-1

Bănăţenii ocupă penultimul loc din play-out, 7 din 8, cu 19 puncte, fiind la trei puncte de poziţia a 6-a, cea care duce la barajul de salvare. CFR Cluj a urcat pe locul 2 cu 30 de puncte. Lider e CSMS Iaşi cu 32 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite