Cel mai longeviv antrenor din Liga I a scăpat de demitere: cum a reuşit să „supravieţuiască“ Grozavu la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numit în funcţie la 6 ianuarie 2014, tehnicianul moldovenilor a primit ultimatum din partea finanţatorului Valeriu Iftime, însă a reuşit să-şi păstreze postul după un rezultat excelent.

După patru remize şi trei înfrângeri în 2015, FC Botoşani a obţinut prima victorie din retur într-un moment în care în joc era postul antrenorului Leo Grozavu.

Speriaţi că pot rămâne fără cel mai longeviv antrenor din Liga I, elevii lui Grozavu au făcut un meci excelent şi au învins Chiajna fără drept de apel, scor 3-0 (Vaşvari 48, Roşu 56, Hadnagy 74).

Rezultatul a prelungit şederea lui Grozavu pe banca moldovenilor, însă a marcat un debut catastrofal pentru cuplul Marius Baciu – Eric Linkar, care au ajuns la Concordia, în locul lui Marius Şumudică.

După prima victorie a returului, FC Botoşani a urcat pe locul 7 cu 34 de puncte, la zece puncte de poziţia a 13-a, prima care duce în liga secundă. În schimb, retrogradarea devine un pericol din ce în ce mai mare pentru Chiajna, care e pe 12 cu 27 de puncte, la trei puncte de poziţia a 13-a.

„Nu ştiu dacă îl schimbam“

După victoria de miercuri, finanţatorul Valeriu Iftime a vorbit despre ameninţarea sa de a-l concedia pe Leo Grozavu, în cazul în care echipa n-ar fi câştigat.

„Nu ştiu dacă îl schimbam, dar era o discuţie a mea cu el. Eu cu Leo suntem prieteni. Eu am vrut să dau un mesaj că noi ne gândim la oamenii care vin la stadion. Dacă oamenii asta caută, noi trebuie să le oferim asta“, a spus Iftime la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite