Cei mai simpatici suporteri din lume: Ce au confiscat stewarzii de la fanii mici ai naţionalei

Cei mai simpatici suporteri din lume: Ce au confiscat stewarzii de la fanii mici ai naţionalei

România – Norvegia s-a desfăşurat cu 29.854 de spectatori în tribune şi, în anumite momente, spectacolul oferit de cei mici a fost mai frumos decât ceea ce s-a văzut pe teren.

Mizeria provocată de huliganii români a luat o amploare atât de mare, încât adevăraţii suporteri ai naţionalei s-au bucurat enorm că la partida cu Norvegia au avut acces doar cei mici!
 
În mediul online au circulat multe mesaje în care oamenii au spus că şi-ar dori chiar permanentizarea acestei reguli! Asta deoarece, de multe ori, când merg la stadion, oamenii cu decenţă şi bun simţ au de suferit din cauza unor descreieraţi care scandează ba împotriva Ungariei, ba înjură ca la uşa cortului.
 
Acum însă, la partida cu Norvegia, naţionala a fost întâmpinată cu o dragoste pură şi curată. Şi, inclusiv cei care au asigurat paza şi ordinea la meci au avut o misiune uşurată! Potrivit prosport.ro, „captura“ stewarzilor la acest meci a însemnat:
 
*Mere
 
*Pungi cu Bake Rolls
 
*Sticle de apă
 
*Sandwichuri dintr-o caserolă cu Spiderman
 
 
CITEŞTE ŞI: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: