Ce planuri de viitor are Bute după ce a ratat o nouă şansă de a fi campion mondial: “Trebuie să mă credeţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute - Badou Jack
Lucian Bute - Badou Jack

Pugilistul Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul cu Badou Jack, după decizia arbitrilor-judecători, astfel că suedezul îşi păstrează titlul mondial la categoria supermijlocie WBC.

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică dimineaţă, că meciul cu Badou Jack a fost foarte strâns şi a subliniat că a demonstrat că încă este în top, informează presa canadiană. "A fost o luptă strânsă. Trebuie să mă credeţi. Şi meciul meu cu De Gale a fost la fel. Am demonstrat că încă sunt în top", a declarat Bute, care intenţionează să boxeze din nou atât cu Badou Jack, cât şi cu James DeGale, care l-a învins anul trecut. 

Badou Jack a rămas în posesia titlului după decizia arbitrilor-judecători, scor 117-111 (arbitrul Stephen Rados), 114-114 (Omar Minton) şi 114-114 (Glen Crocker). Conform regulamentului, în caz de egalitate, titlul rămâne la sportivul care l-a pus în joc. "Am crezut că am câştigat. Loviturile lui nu m-au afectat deloc. Este de rahat. Poate el a câştigat ultima repriză. Am dovedit că sunt un pugilist mai bun. El este un boxer minunat, dar eu am câştigat. Nu este vina lui Bute, ci a arbitrilor. Oamenii ştiu că eu am câştigat. Vreau să lupt cu James DeGale", a declarat Badou Jack. Şi Floyd Mayweather, promotorul lui Jack, a criticat decizia arbitrilor: "Avem nevoie de arbitri noi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite