Cât ar putea câştiga Simona Halep dacă va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucătoarele cu cele mai mari câştiguri din tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a scris istorie în urmă cu mai puţin de trei săptămâni când a reuşit să câştige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Românca va căuta să profite de moralul bun şi să cucerească un nou titlu de Mare şlem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va începe luni.

Victoria din finala turneului de la Roland Garros, în care a învins-o pe americanca Sloane Stephens în trei seturi, 3–6, 6–4, 6–1, i-a adus Simonei Halep un cec în valoare de 2.560.000 de dolari. Acesta a fost de departe cel mai mare premiu câştigat de româcă de când s-a apucat de tenis, cu toate că a mai obţinut sume importante în urma performanţelor din ultimii ani.

Sportiva aflată în acest moment pe locul 1 WTA a mai căştigat sume ce depăşesc 1.000.000 de dolari şi în alte 4 ocazii: în precedentele 3 finale de Grand Slam pierdute, la Australian Open în 2018 (1,5 milioane), şi la Roland Garros în două rânduri, 2017 (1,1 milioane) şi 2014 (1 milion) şi după victoria de la Madrid din 2017 (1.1 milioane).

Citiţi continuarea pe www.newmoney.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite