Câştigători ai turneelor de Mare Şlem  - gazde Eurosport în transmisiunile de la Roland Garros, ediţia 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mats Wilander şi Barbara Schett
Mats Wilander şi Barbara Schett

2017 este anul în care legendele tenisului revin în fruntea ierarhiei şi se vor înfrunta încă o dată în arena de la Roland Garros, la finele lunii mai şi începutul lui iunie.

De la Novak Djokovic la Rafael Nadal, de la Angelique Kerber la Simona Halep, fanii tenisului vor avea parte de o experienţă unică alături deEurosport, care va difuza în timpul celor două săptămâni de competiţie fiecare punct din fiecare meci de simplu şi de dublu la televizor şi pe Eurosport Player, totalizând 250 de ore de tenis în direct. Respectând promisiunea de a implica personalităţi sportive de talie mondială în transmisiunilecelor mai importante competiţii sportive, Eurosport a creat pentru Roland Garros o echipă din care fac partevedete care împreună au câştigat de-a lungul timpului 80 de titluri în cadrul turneelor de Mare Şlem. 

Mats Wilander, de trei ori învingător la Roland Garros, şi Barbara Schett vor fi gazdele emisiunii Game, Set şi Mats,difuzată laTV în întreaga Europă. Pe lângă interviurile cu marile personalităţi de la Roland Garros, Eurosport transmite un alt program reprezentativ, The Coach (Antrenorul), secţiune prezentată de antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care analizează- cu ajutorul imaginilor prelucrate pe calculator - strategia celor mai buni jucători ce vor evolua la Paris.

The Commissioner (Comisarul) revine! Îl iubeşti sau îl urăşti, dar pur şi simplu nu poţi să-l ignori. 

McEnroe

John McEnroe se întoarce cu o nouă serie plină de umor în rolul The Commissioner of Tennis (Comisarul Tenisului). Comentariile autentice ale marelui tenismen vor fi prezentate într-o serie de opt episoade în cadrul emisiunii Game, Set şi Mats şi vor fi postate pe platformele digitale şi reţelele de socializare ale Eurosport. 

În plus, Chris Evert, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem de-a lungul unei cariere  de două decenii, va fi una dintre cele mai importanteprezenţe din cadrul echipei Eurosport de la Roland Garros.

În Europa, o serie de vedete ale tenisului vor susţine echipele locale de comentatori Eurosport, folosindu-se de cunoştinţele lor din culisele tenisului. Astfel, Boris Becker va colabora din nou cu echipa de comentatori Eurosport din Germania. Henri Leconte şi Marion Bartoli vor face parte din echipa Eurosport Franţa. Mary Pierce, Pat Cash şi Jo Durie sunt alături de echipa Eurosport din Marea Britanie, iar fosta vedetă a tenisului, Anna Chakvetadze, este capul de afiş al echipei Eurosport din Rusia. Jonas Bjorkman, câştigător de nouă titluri la dublu în turneele de Mare Şlem, şi Thomas Enqvist vor lua parte la transmisiunile acestui turneu alături de echipa Eurosport din Suedia. Alex Corretja, care colaborează cu Eurosport pentru programele internaţionale, va comenta alături deConchita Martinez pentru Eurosport Spania.

Mats Wilander, expert Eurosport, a declarat: „Roland Garros are un loc special în inima mea şi sunt încântat că fac parte din echipa Eurosport care va transmite încă un turneu fantastic. Reacţiile fanilor din întreaga Europă la programele noastre sunt pozitive, aşa cum o arată şi cifrele de audienţă.

Eurosport este o televiziune care continuă să inoveze, prin programe precum The Coach şi The Commissioner of Tennis– două producţii care atrag publicul nostru în mod diferit. Această abordare este completată cu succes de vedete de talie mondială ce vor colaboracu Eurosport în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros”.  Acoperirea mediatică oferită de Eurosport Openului Francez se extinde dincolo de cele două săptămâni de tenis în care vor fi difuzate meciurile de pe tabloul principal.

Fanii vor putea să urmărească nu doar poveşti precum cea a regelui zgurii, Rafael Nadal, care luptă să câştige pentru a zecea oară turneul de la Paris, ci şi de poveştile jucătorilor din meciurile cheie ale turneului de calificare şi programele de tenis care vor completa perspectiva Eurosport asupra turneului de la Roland Garros, atât în perioada premergătoare, cât şi pe durata lui.

Înainte de începerea turneului, fosta vedetă a tenisului Barbara Schett prezintă o serie de cinci episoade(Get Ready, “Pregăteşte-te”), cu ultimele ştiri şi imagini în direct de la Paris. Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului. 

Date importante

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros
Vineri, 26 mai – Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros
Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului
Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin
Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite