Care este clubul dispus să plătească 300 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Jorge Mendes a declarat că un club de fotbal oferă suma de 300 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi un salariu anual de peste 100 de milioane de euro jucătorului în vârstă de 31 de ani.

Cotidianul Marca a scris, vineri, că Shanghai Shenhua este gruparea care îl doreşte pe Cristiano Ronaldo, după ce impresarul Jorge Mendes a afirmat că un club chinez este dispus să plătească 300 de milioane de euro pentru transferul portughezului şi peste 100 de milioane de euro salariu anual atacantului.

Shanghai Shenhua l-a achiziţionat recent pe argentinul Carlos Tevez, achitând 11 milioane de euro pentru un fotbalist căruia îi expira peste şase luni contractul cu clubul său, Boca Juniors. Însă impresionantă cu adevărat este suma pe care i-o oferă chinezii drept salariu anual lui Tevez: 40 de milioane pe an, pentru o înţelegere pe doi ani, după unele surse, sau 40 de milioane de euro pentru toată perioada, după alte surse.

Clubul din Shanghai este fondat în 1993 şi este partonat din 2015 de una dintre cele mai mari companii de investiţii imobiliare din lume, Greenland Holdings, cu venituri în 2014 de aproape 70 de miliarde de dolari. Francezul Nicolas Anelka a fost primul star cumpărat din Europa de Shanghai Shenhua, de la Chelsea, în 2012.

Shanghai Shenhua a ocupat locul 4 în sezonul trecut şi este antrenată din noiembrie de Gustavo Poyet. La echipa chineză mai evoluează jucători cunoscuţi ca Demba Ba, Obafemi Martins şi Fredy Guarin, dar unul dintre aceştia ar putea părăsi formaţia, a scris News.ro. Impresarul Jorge Mendes a declarat că un club din China oferă suma de 300 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi un salariu anual de peste 100 de milioane de euro jucătorului. "Din China, au oferit 300 de milioane de euro clubului Real Madrid şi peste 100 de milioane pe an jucătorului. Dar banii nu sunt totul. Real este viaţa lui. Piaţa chineză este una nouă. Ei pot cumpăra o mulţime de jucători, dar este imposibil să-l ia pe Ronaldo. Cristiano este cel mai bun fotbalist din lume şi cel mai bun din toate timpurile. Este normal să aibă nişte oferte", a declarat Mendes, la postul Sky Italia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite