Campionul kempo Sorin Florea, protagonistul unui test drive „de lux“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Florea a avut parte de o maşină de lux timp de o săptămână
Sorin Florea a avut parte de o maşină de lux timp de o săptămână

După ce a câştigat medalia de bronz la Jocurile SportAccord 2013, luptătorul Kempo Sorin Florea l-a invitat la un test drive pe profesorul Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc şi preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Una din cele mai de succes companii auto din vestul ţării a trimis special de la Arad către Bucureşti un model coupe Mercedes Clasa E, de ultimă generaţie, pentru Sorin Florea, sportiv ce s-a situat pe locul trei la proba pankration, categoria 84 de kg la Jocurile SportAccord, desfăşurate la Sankt Petersburg în luna octombrie. 

„Susţinem sportul şi apreciem eforturile pe care marii sportivi le fac pentru ca ţara noastră să fie pe buzele oamenilor din lumea întreagă. Ştiam de la preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, faptul că Sorin este un fan declarat al maşinilor Mercedes aşa că ne-am gândit să-i facem o surpriză acestui sportiv şi să îi punem la dispoziţie timp de o săptămână acest model nou de maşină. 

Compania noastră promovează excelenţa şi susţine valorile  umane precum stabilitatea, ambiţia, tradiţia şi longevitatea“, a arătat Elena Kovacs, managerul general al companiei AutoSchunn.„Mulţumim doamnei Elena Kovacs pentru efortul deosebit de a îi face o surpriză frumoasă campionului nostru, Sorin Florea“, a declarat Amatto Zaharia la emisiunea „Ora de Kempo“, de la Sport Total FM. La cea mai recentă ediţie a emisiunii sale, Amatto Zaharia i-a avut ca invitaţi pe Nicu Dascălu, organizatorul Campionatului Mondial de Ashihara şi pe Octavian Budică, redactorul-şef al revistei „Sport Revolution“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite