Campionatul de fotbal din Mexic a fost suspendat! 22 de răniţi, la un meci de fotbal! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Queretaro - Atlas
Queretaro - Atlas

Cel puţin 22 de persoane au fost rănite, sâmbătă, într-o bătaie generală între suporteri izbucnită la un meci din campionatul Mexicului, dintre echipele Queretaro şi Atlas.

Liga mexicană a anunţat suspendarea meciurilor care ar fi trebuit să aibă loc duminică în etapa a noua a campionatului. Două persoane au fost rănite grav. În social media au apărut zvonuri că ar fi murit mai mulţi oameni, acestea fiind însă dezminţite de autorităţi.

Bătaia a izbucnit în minutul 63 al partidei. Agenţii de pază nu au făcut faţă incidentelor, astfel că situaţia a degenerat şi jocul a fost oprit definitiv. Suporterii au continuat să se bată pe teren, în timp ce familii cu copii încercau să îi protejeze.

“Responsabilii lipsei măsurilor de siguranţă la stadion vor fi pedepsiţi exemplar”, a reacţionat preşedintele Ligii Mexicane de Fotbal, Mikel Arriola. Clubul Atlas a cerut, într-un comunicat, deschiderea unei anchete pentru a se stabili vinovaţii pentru violenţe. Şi clubul gazdă, Queretaro, a condamnat violenţele.

Mexic va organiza în 2026 Cupa Mondială de fotbal, împreună cu SUA şi Canada.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite