„Câini“, staţi cuminţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miranda a evoluat pentru Astra în turul de campionat
Miranda a evoluat pentru Astra în turul de campionat

Oficialii roş-albilor şi-au îndemnat telefonic jucătorii împrumutaţi la Astra să nu evolueze în meciul de mâine pentru a nu avea greutăţi la revenirea la Dinamo. Ploieştenii vor alinia, se pare, un prim „11“ în care nu se vor regăsi şi fotbaliştii împrumutaţi din „Ştefan cel Mare“. Motivul? Au fost „sfătuiţi“ să invoce probleme medicale.

Aflată pe locul 14 al Ligii I, înaintea acestei etape, Astra Ploieşti a izbutit să obţină totuşi două victorii importante, cu Steaua (scor 2-1) şi cu Rapid (scor 3-1). La ambele succese au participat, în mare parte, jucătorii împrumutaţi de prahoveni de la Dinamo.

Pentru a nu risca o surpriză neplăcută tocmai din partea propriilor fotbalişti, oficialii „câinilor" s-au gândit să-şi ia măsuri de precauţie. Mai ales că în precedenta întâlnire din sferturile Cupei României au învins cu emoţii, scor 2-1, după ce unul dintre „copiii" lor, Georgian Păun, a deschis scorul.

Liviu Ganea, incert, deşi nu este accidentat

Potrivit unor surse demne de încredere, zilele trecute, jucătorii de la Astra, care sunt legaţi de Dinamo, au primit mai multe apeluri telefonice din partea conducătorilor din „Ştefan cel Mare", discuţiile nefiind tocmai plăcute.

Dacă Eugen Crăciun nu intra în discuţie pentru că este suspendat, în schimb, Miranda a fost sfătuit să „se dea lovit" pentru meciul de mâine dacă nu vrea să ajungă la Dinamo III din iarnă.

Păun, omul care a marcat ambele goluri în meciul cu Steaua, va fi rezervă, în timp ce Liviu Ganea este incert, deşi nu are probleme medicale. Oricum, relaţiile dintre cele două cluburi au devenit extrem de tensionate în ultima vreme.

Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, şi patronul Astrei, Ioan Niculae, care a stat în galeria roş-albă la meciul „câinilor" cu Panathinaikos din Liga Europa, din buni prieteni au devenit duşmani după o dispută legată de afaceri.

Starea de nervi a fost întreţinută şi de gestul antrenorului Nicolo Napoli, care înaintea meciului din Cupă cu Dinamo, i-a dat afară pe „secunzii" Gigi Niţu  şi Emil Ursu, acuzându-i că sunt „spionii" celor din Floreasca.

"Jucătorii împrumutaţi de noi la Astra aparţin lui Dinamo. Mulţi sunt crescuţi de mine aici şi îmi doresc să revină din iarnă."
Cornel Ţălnar
antrenor Dinamo

Angolezul Ze Kalanga nici la antrenamente nu mai ajunge

Ze Kalanga este recunoscut pentru faptul că întârzie constant la orice acţiune a echipei. Şi când trebuie să vină din vacanţă, fotbalistul nu reuşeşte să ajungă la timp, fapt pentru care a fost amendat de nenumărate ori. Ze Kalanga a reuşit „performanţa" de a întârzia, din nou, ieri, la reunirea echipei înainte de pleacarea în cantonament la Săftica.

În timp ce autocarul ieşea pe poarta clubului, africanul se afla pe trotuar, cu bagajele lângă el, şi făcea semne disperate pentru a fi luat în maşină. În cele din urmă, Ze a fost recuperat şi a ajuns cu ceilalţi colegi în cantonament, chiar dacă Ţălnar a fost nemulţumit de atitudinea lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite