Cadu a dat cărţile pe faţă după plecarea de la CFR: ce relaţie a avut cu Paszkany şi Mureşan şi ce decizii a luat în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Cadu
Ricardo Cadu

A jucat la Cluj, între 2006 şi 2014, perioadă în care a bifat peste 200 de meciuri în tricoul formaţiei din Gruia. Acum, a semnat cu AEL Limassol şi a vorbit, deschis, despre perioada petrecută în România.

Ajuns la 32 de ani şi cu prestaţii din ce în ce mai slabe la CFR Cluj, Ricardo Cadu, cel mai reprezentativ fotbalist al ardelenilor din era Paszkany, a părăsit clubul în această vară. Portughezul a ales să meargă în campionatul din Cipru, semnând cu AEL Limassol. 

După ce şi-a încheiat aventura în România, fostul căpitan al CFR-ului a vorbit pentru Dolce Sport despre cum s-a înţeles cu şefii formaţiei din Gruia. „Pot să zic că Arpy (n.r. – Arpad Paszkany) era ca un fel de tată şi Mureşan un fel de bunic. Aveam o relaţie foarte bună cu ei. Vorbim la telefon, suntem prieteni, dar am ajuns la un acord să ne despărţim, pentru că a fost mai bine şi pentru CFR şi pentru mine“, a declarat Cadu.

Acesta a negat zvonurile potrivit cărora a decis, de-a lungul anilor, soarta multor antrenori care au trecut pe la CFR. „Eram un om greu în vestiar, dar nu aveam puterea asta să decid când pleacă un antrenor. De exemplu, aveam un atrenor care mie îmi plăcea foarte, foarte mult. Eram pe locul 1, la 5 puncte de Steaua şi, după un meci pierdut, a fost dat afarâ. Dacă eu puteam decide, nu pleca niciodată de la CFR. Sau Andone, dacă era după mine nu pleca niciodată de la CFR“, a spus fundaşul de 32 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite