Cabral are un frate care este noul Ghiţă Mureşan din NBA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabral Ibacka (35 de ani), starul postului ACASĂ TV, are sânge congolez în vine, dar nu este singura vedetă din familie.

"Tata are 1.93 m, eu am 2 m. Multe E-uri, ce vrei?! Mai nou, am descoperit pe Facebook ca i-au facut fan-page unui văr de-al meu - sau tot frate, că nu mi-am dat seama încă -, care joacă în NBA. M-am uitat la el şi mi-a venit să râd: «Fraiere, ţi-ai luat-o mai rău decât mine! Hahaha!». Ditamai animalul! Din sacoul lui, făceai o husă moto oricând. Şi de Matiz, dacă mă gândesc bine", a declarat Cabral pentru Playboy.

"Am o soră în America de Sud, o soră în Canada, o soră în Spania, am un frate şi-o sora în Paris, o soră şi-un frate în Congo şi mai am un frate sau o soră - nu ştiu sigur - în Zair. A ratat China, Asia şi Australia. Prima soră, cea din America de Sud, a fost făcută la prima lui facultate, eu am fost făcut la a doua facultate, următorul, la a treia facultate, apoi munca şi tot aşa. S-a descurcat omul. Şi n-a fost marinar! Totuşi, medic... Nu te-ai fi aşteptat", a mai spus Cabral despre tatăl său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite